Scroll to Content


„Асарел-Медет“ АД стартира сформирането на своя нов отбор по тенис на маса, който да представи компанията в тазгодишното издание на „Игри за добрини“, на който отново ще бъде домакин. Турнирът по тенис на маса е само част от серията спортни инициативи в програмата „Игри за добрини“, главен организатор на която е Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.

На 15 юни /събота/ в зала „Арена Асарел“ за втора поредна година ще се съревновават компании, чиито служители ще защитават избрана от тях социална кауза. Всички заедно отново ще се борят в името на доброто и съпричастността и отново заедно ще застанат зад ценностите, които ги обединяват.
Поради регламента на спортната проява и изкачването си в професионалната „А“ група, тази година капитанът на миналогодишния отбор Асен Попниколов няма да може да вземе участие, но с ентусиазъм подготвя своите колеги, които ще защитават първото място от предходното издание на „Игри за добрини“. Припомняме, че тогава асарелския тим спечели надпреварата и събраните средства от награден фонд отидоха при Български младежки червен кръст и тяхната програма за защита на деца в неравностойно положение от община Панагюрище.
Очаквайте скоро информация за каузата, която те избраха да подкрепят тази година и представяне на отбора в пълния му състав.
На снмката:Стайко Стайков Иван Смилянов (Иван Сотиров Смилянов) Асен Попниколов и Стоян Лалков

 

Източник: http://arena-asarel.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *